Услуги

Безплатни 3D проекти и визуализация
Керамо изработва безплатен проект и 3D визуализация на банята, която искате да изградите. Предлагаме Ви възможност да се запознаете с Вашата баня още преди да я направите реалност. Вижте как би изглаждало вашето помещение с конкретни посочени от Вас мебели за баня, фаянсови плочки, гранитогрес или тоалетна чиния в желаната цветова гама. Ние ще ви представим оптималното разположение и подредба на всеки един артикул, който ще присъства в банята.
*За изготвяне на 3D визуализация, се заплаща 50 лв. капаро, които се приспадат от стойността на поръчката

 

Безплатен транспорт до посочен от Вас адрес.
Санитарните продуктите и мебели за баня, които Ви предлагаме на нашия сайт са не само обемни но и изключително тежки. Това е причината да предлагаме услугата безплатен транспорт до вашия дом на всички поръчки, които са на стойност над 390лв. (без продукти, които са в промоция). Ние ще осигурим безплатен и безпроблемен транспорт до всеки посочен от Вас адрес.
За всички поръчки под 390лв. доставката е съгласно куриерските ценови листи. За по-голямо улеснение ние ще се свържем с Вас за уточняване на начина и цената на доствка.

 

Ремонт на вашата баня от Keramo
Ние искаме да Ви улесним в ремонтните дейности по вашата баня като Ви предложим опитни и доказали се майстори в сферата на полагане на плочки за баня, гранитогрес, ВиК връзки, монтаж на мебели за баня, монтаж на фаянсови продукти като смесители, мивки, бидета, душ кабини и др. Ние ще ви съдействаме за всичко, което Ви е необходимо за облицовка на стени, къртене на плочки, изграждане на стени в баня, фугиране, лепене и много други

 

Възможност за изплащане на баня.
Заедно с нашите партньори от TBI, ние Ви предоставяме изгодни лизингови възможности за закупуване на обзавеждане за баня на доказано добри условия.